Anatomia unei mari relații cupluri

BDSM: idei pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta ajutor veti face o inceput.

image

Cunoastere inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti si utilizati platforma pentru a gasi sfaturi si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie evita intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, dupa aceea puteti absolut incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, ca inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai crucial BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este in intregime cat tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Spre deosebire de normal lenjerie, BDSM furnizeaza sansa de a manipulati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net si, de asemenea, specialitate magazine dati o uriasa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati puteti folosi un guler si, de asemenea, selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus jumatate fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate celelalte datorie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este foarte vital. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de real disconfort, este de fapt vital sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca o indicatie pentru a renunta orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este o distincta practica care solicita o masiva suma de incredere in partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie sa fie precum si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si faceti placere sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea https://writeablog.net/ephardrzgl/cele-mai-eficiente-recomandari-despre-cuplu-pentru-dvs sens precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, practica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax on your own - indiferent de daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discernamant.