20 lucruri You Should Know About Relatii cupluri

BDSM: sugestii pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte incercare

Inainte Găsiți mai multe informații scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a gasi sfaturi precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin apartamentul. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai crucial BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Evident, este total aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. In loc de comun lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a manipulati un nou datorie si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, internet precum si specialitate magazine furnizati o uriasa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati puteti folosi un guler precum si selecteaza o rochie care da la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

image

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele joc proeminenta si, de asemenea, intrare, un cuvant sigur este intr-adevar crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de actual durere, este de fapt important sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca o indicatie pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece subs ar putea fi adesea legat.

Fara jena

BDSM este o distincta practica care are nevoie o uriasa cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie precum si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax on your own - in ciuda daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discernamant.