10 răspunsuri greșite la întrebările sexuale obișnuite: Îi cunoști pe cei corecți?

BDSM: idei pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi indicatori precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM idei este ca ar trebui parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in special in piele precum si. Evident, este total pana la tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. In loc de tipic lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a lua pe un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, internet si, de asemenea, specializate magazine oferiti o masiva optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca https://articlescad.com/cum-am-ajuns-aici-the-history-of-filme-porno-told-through-tweets-1008963.html doriti explorati scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati putea purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si redus jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel ca in toate diferite alte datorie joaca acele joc dominanta precum si intrare, o siguranta este foarte important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de real disconfort, este intr-adevar important sa decide un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant identifica ca un indicator pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in mod normal utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece subs poate fi uneori legat.

Fara rusine

BDSM este o unica metoda care are nevoie o uriasa suma de conteaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie sa fie si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, astfel incat tu si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea sens si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sugestii: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent daca ramane in camera, birou sau in magazin alimentar.

image

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta rezonante, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discernamant.